Napelem

A Gilux Hungary Kft. Amerisolar napelemeket és invertereket forgalmaz. Az Amerisolar 21 éves múlttal rendelkező világméretű vállalkozás, melyet az USA-ban alapítottak. 2013 augusztusától Amerisolar PV modulok készülnek Tajvanban, Dél-Koreában és Portugáliában. Beruházásainak köszönhetően egyre meghatározóbb erőt képvisel az USA és az EU napelem gyártóinak piacán. 2014-ben a kínai gyár termelési kapacítása elérte az 500MW-ot, míg a tajvani és dél-koreai eredmények összesen 320MW-ot tettek ki.

A kitűnő minőségét a gyár, 12 éves 91,2%-os teljesítmény garanciával, továbbá az iparágban kimagaslóan, 30 évre szóló 80,6%-os teljesítménygaranciával támasztja alá.

A gyártói garancián túl az amerikai óriásbiztosító a Chubb is felelősséget vállal a termékért a vállalat viszontbiztosításával. Ezek alapján az Amerisolar, a jelenlegi piacon példátlan garanciális kondíciókkal rendelkező napelem.
Az Amerisolar által gyártott napelemek ellenálnak a só, a korrózió, az ammónia és a nedvesség káros hatásainak, illetve az alábbi minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkeznek: CEC, TÜV, UL, MCS, CSTB, KEMCO, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

Forgalmazott márkák:

Kérje részletes ajánlatunkat!