Világítás tervezés

Világítás korszerűsítési projektek teljes körű lebonyolítása, a tervezési fázistól a beszerelésig.

  • 3D tervezés - DIALUX
  • Helyszíni felmérés
  • Megtérülés és megtakarítás
  • Projekt finanszírozás
DIALUX 3D-s szoftver segítségével modellezzük a megvilágítandó területet, ezzel biztosítva azt, hogy az egyes részeken a megfelelő számú és teljesítményű fényforrások kerülnek beszerelésre
A technikai részletek mellett pontos számításokkal támasztjuk alá a LED fényforrások által realizálható energia-és költségmegtakarítást és a beruházások várható megtérülési idejét. A technológia váltás 50-80%-os energia-és költségmegtakarítást és garanciaidőn belüli megtérülést eredményez.

FINANSZÍROZÁS LEBONYOLÍTÁSA

Kedvező pénzügyi lízing keretében beruházási költség nélkül lebonyolíthatóak a beruházások, mely a jelentős megtakarítás miatt, általában többletköltséget sem jelent a beruházónak.

  • Lehetőség van eszköz finanszírozásra,
  • ESCO finanszírozásra, mely során a megtakarított költségekből törleszt, valamint
  • Projektfinanszírozásra

 

TELJES-KÖRŰ PROJEKT LEBONYOLÍTÁS

Cégünk vállalja a világítás korszerűsítési projektek teljes körű lebonyolítását, a tervezési fázistól a kivitelezésig. A projektek során segítünk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb lámpatestek fényforrások kiválasztásában, figyelembe véve azok használati helyét, a tervezett igénybevételt és a helyiségekre vonatkozó szabványi előírásokat.

MEGTAKARÍTÁS ÉS MEGTÉRÜLÉS

A technikai részletek mellett pontos számításokkal támasztjuk alá az újonnan beszerelt lámpatestek által realizálható energia-és költségmegtakarítást és a beruházások várható megtérülési idejét. Általánosságban elmondható, hogy a technológia váltás 50-80%-os energia-és költségmegtakarítást és garanciaidőn belüli megtérülést eredményez.

GARANCIA

Cégünk kizárólag gyártói 3-5-10 év garanciával rendelkező termékeket forgalmaz.


DÍJMENTES FELMÉRÉS

Díjmentesen vállaljuk a meglévő világítási rendszerek felmérését, a fényforrások mennyiségének és fényminőségének figyelembe vételével, ezután a helyszínen végzett tevékenységek fényigénye és a szabványok alapján javaslatot teszünk a legmegfelelőbb világítástechnikai megoldásokra.

SZOFTVERES VILÁGÍTÁS TERVEZÉS

DIALUX 3D-s szoftver segítségével modellezzük a megvilágítandó területet, ezzel biztosítva azt, hogy az egyes részeken a megfelelő számú és teljesítményű fényforrások kerülnek beszerelésre.

HELYSZÍNI TESZTELÉS

Ügyfeleink részére lehetőséget biztosítunk a termékek kipróbálására vásárlás előtt; igény szerint vállaljuk teszt termékek kihelyezését 1-2 hetes időtartamra.

FINANSZÍROZÁS LEBONYOLÍTÁSA

Pénzügyi lízing keretében önerő nélkül lebonyolíthatóak a beruházások, mely a jelentős megtakarítás miatt, többletköltséget sem jelent a beruházónak.


Kérje részletes ajánlatunkat!

 


Kérje részletes ajánlatunkat!