Cégünkről

Cégünket, a Gilux Hungary Kft.-t 100% magyar tulajdonban hoztuk létre

azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az energiaracionalizálás jegyében elsődlegesen megújuló „zöld” technológiákkal ismertessük meg partnereinket.

Világítástechnikai viszonylatban a jelenlegi forgalomban lévő minőségi LED technológia szortiment mellett az indukciós DMLS termékek (Digital Magnetic Lighting System), azaz a digitális mágneses indukciós világítás megismertetésében és forgalmazásában vállalunk fontos szerepet.

Fontos kiemelni, hogy cégünk közvetlenül az eredeti (LVD) licenc joggal rendelkező gyártótól szerzi be a termékeket, ezáltal garantálva a minőséget és élettartamot.

Korunk fejlesztéseinek élvonalát képviselő fényforrásokat és lámpatesteket kínálunk az alábbi területeken: térvilágítási, ipari, robbanásbiztos, irodai, alagút, díszvilágítási, parkvilágítási, megújuló energia (szolár, szél) és háztartási megoldások.

Munkánk során teljes körű és átfogó ajánlatot nyújtunk a könnyebb döntés érdekében, melyben partnerünk közreműködésével pontos energiahatékonysági és megtérülési számításokat készítünk, illetve terveinket 3D-s tervezéssel, vizuális megjelenítéssel bővítjük.

Termékpalettánkon megtalálhatóak a jelenlegi piacvezető gyártók és forgalmazók termékei.

Mindezeken túlmenően cégünk nagy figyelmet szentel az energiaelosztás, épületvillamosság területeire, melyeken belül partnereink részére teljes körű szolgáltatást biztosítunk, legyen szó üzemeltetésről, karbantartásról, vagy komplex projektekről, kivitelezésekről az ország egész területén.

Reméljük, hogy Önt is partnereink között tudhatjuk hamarosan!

Cégünk számos nagyvállalati beszerzési folyamatban vesz részt:

Kérje részletes ajánlatunkat!